Підвищення професійної майстерності майбутніх фізичних терапевтів, ерготерапевтів

 

1 березня в Хмельницькому національному університеті для студентів кафедр фізичної терапії, ерготерапії  та теорії і методики фізичного виховання і спорту був проведений тренінг на тему «Складові діяльності фізичного терапевта та ерготерапевта у відновленні осіб із захворюваннями нервової системи».

Тренінг був проведений в рамках студентської школи «Реабілітація майбутнього» тренерами  Рокошевською Вірою та Рязанцевою Мартою.

Рокошевська Віра Вікторівна є фізичним терапевтом реабілітаційного відділення Львівської  комунальної клінічної лікарні швидкої допомоги та  завідувачем кафедри фізичної терапії, ерготерапії Українського католицького університету.

Рязанцева Марта Валеріївна є фізичним терапевтом Львівського шпиталю ім. митрополита А.Шептицького.

Тренінг тривав протягом п’яти годин. Під час тренінгу присутні ознайомилися з роллю членів реабілітаційної команди, обговорили встановлення цілей на рівні участі та діяльності згідно Міжнародної класифікації функціонування (МКФ), розглянули і обговорили клінічні випадки у реабілітації пацієнтів з неврологічними захворюваннями.

Студенти були активні, задавали багато питань та відповідали на питання тренерів щодо вже здобутих ними знань.

На тренінгу були присутні викладачі та студенти Кам’янець-Подільського національного університету, кафедри фізичної терапії, ерготерапії на чолі з завідувачем кафедри Жигульовою Евеліною Олександрівною та практикуючі фізичні терапевти нашого міста, в тому числі випускники нашої кафедри.

З вступним словом виступили декан гуманітарно-педагогічного факультету Станіславова Людмила Леонідівна та завідувач кафедри фізичної терапії, ерготерапії Базильчук Олег Вікторович і побажали учасникам тренінгу плідної роботи та опанування нових знань, які вони зможуть долучити  до вже здобутих.

Після закінчення тренінгу всі учасники отримали сертифікати, які їм знадобляться  для подальшої практичної діяльності.