Завершення проходження курсу з першої домедичної допомоги працівниками Хмельницького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

Працівники Хмельницького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) відділення соціальної допомоги вдома мешканцям міста нещодавно завершили проходження курсу з першої домедичної допомоги на базі Хмельницького національного університету на кафедрі фізичної терапії, ерготерапії.

Дані курси проводив професіонал-практик, кандидат медичних наук, доцент кафедри фізичної терапії, ерготерапії Віталій Кабашнюк.

Співпраця з кафедрою дала можливість працівникам центру підвищити свій професійний розвиток та забезпечити ефективність та якість надання соціальних послуг.

У центрі надають підтримку людям похилого віку та особам з інвалідністю-фізіотерапевти та ерготерапевти можуть внести свій внесок у підвищення якості цих послуг, розробляючи та впроваджуючи індивідуальні програми реабілітації та адаптації.

Подальші спільні проекти та дослідження допоможуть у виявленні нових методів соціальної підтримки, що будуть базуватися на сучасних наукових досягненнях. Це може стати основою для впровадження інноваційних підходів у практику соціального обслуговування.